Om oss

Vi kjenner perfekt behovene til bileiere. Ideen for å tilfredsstille deres forventninger var grunnen til at selskapet Perfekt Bil AS ble åpnet. Vi har mange års erfaring i bransjen, som har samtykket oss til å utdype en riktig samarbeid modell med leverandører. Det er derfor vi tilbyr dere beste produkter i laveste priser.

En perfekt bilbutikk på nettet.

Med vilje å møte forventningene av våre motoriserte kunder, har vi bestemt oss å starte en bilbutikk på nettet. Dere kan finne alt, som er nødvendig til en ekte sjåfør. Vi tilbyr girkassens og motoroljer, sammen med andre væske. Vi har også et bredt utvalg av sommer dekk, vinter dekk med pigg, og kosmetiske produkter til bilpleie. Dere kan også finne nødvendige produkter, som smøringmidler og rustfjernere.

Vi importerer bildeler fra Europa.

Vår hensikt er å skape en bilbutikk på nettet, som skal ikke ha bare den mest tilpasset tilbudet for kundens behov, men at tilbudet blir av den høyeste kvaliteten. Vi innser, at bare beste produkter er garantien på deres satisfaksjon, derfor i tilbudet har vi kun utvalget fra verifiserte og anerkjente merkevare. På grunn av det omfattende nettverket av påviste leverandører tilbyr vi dem i laveste priser.