Om oss

Vi er godt kjent med behovene til hver enkelt bileier. Ideen om å tilfredsstille deres forventninger var grunnen til at bedriften Perfekt Bil AS ble startet. Vi har mange års erfaring i bransjen, noe som har hjulpet oss å inngå samarbeid med gode leverandører. Dette er noe av bakgrunnen til at vi kan tilby dere de beste produktene til de laveste prisene.

En perfekt bilbutikk på nettet.

Med mål om å møte forventningene til våre motorinteresserte kunder, har vi bestemt oss for å starte en bilbutikk online. Dere vil finne alt det nødvendige en sjåfør kan behøve. Vi tilbyr oljer til girkasser, motoroljer, samt andre væsker. Vi har også et bredt utvalgt av sommerdekk, vinterdekk med pigg, og kosmetiske produkter til bilpleie. I tillegg finnes det nødvendige produkter som smøringsmidler og rustfjerner.

Vi importerer bildeler fra Europa.

Vår hensikt er å skape en nettbutikk som både tilbyr de best tilpassede tilbudene til kundens behov, men samtidig sørge for at tilbudet også blir av den høyeste kvaliteten. Vi innser at bare de beste produktene kan garantere fornøyde kunder, derfor fører vi kun sortiment fra verifiserte og anerkjente merkevarer. På grunn av det omfattende nettverket av leverandører, tilbyr vi de laveste prisene vi kan.